@Bed Mobiel

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooi ruim opgezet. fantastisch uitzicht, mooie fietsroutes, aardige eigenaren. wij hebben genoten 👍

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wij kunnen ons bij alle positieve reviews aansluiten, en komen zeker vaker terug. In één woord: fantastisch 😍

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Rustige plek, vriendelijke eigenaren. Mooie start voor diverse fietsroutes. Zeker een aanrader 👍

Top locatie, supermooie plekken met eigen water en stroom. Gezellig restaurant en vriendelijke bediening. Echt de moeite waard om hier je vakantie door te brengen. Prijs/kwaliteit klopt! Dank jullie wel voor een geweldige tijd die wij met onze camper hebben mochten doorbrengen.

Geweldige plek, op loopafstand van het dorp. Alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke gasten. Zeker de moeite waard.

prima camperplaats om te overnachten. Gezellige binnenstad op loopafstand. Leuk sportvliegveld aan de andere kant van de weg.

Prima plaats om te overnachten voor €11,50. Linz is een mooi stadje, aan de Donau. Er werden voorbereidingen getroffen voor een concert op de Donau, hoe gaaf om mee te mogen maken.

super CP alleen we hebben niet het idee dat het in Kierglach is. We moesten nog 25 km verder rijden naar het plaatsje Neuberg an der Mürz. CP is voorzien van electriciteit, water, afval. Ruime plekken, zeer een aanrader.

Mooie plek om de buurt te verkennen. Pizzeria op loopafstand aanwezig. Inderdaad geen stoeltjes buiten. Wij hebben hier genoten….

overnachten kan niet op deze parkeerplaats